Kursus & workshop

Jeg afholder løbende kurser og workshops, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en ide til et kursus, du gerne så tilbudt enten i vores stald eller hjemme hos dig. 

Aktuelle kurser

Er du til et kortere forløb så kig under aktuelle kurser. Her finder du mindre workshops op samt kurser afholdt med andre fagpersoner, fx sadelmager, dyrlæge eller beslagsmed.

Workshop I din rideklub

Jeg tilbyder at komme i jeres rideklub og fortælle om hestens anatomi, og hvordan du ser, om din hest er trænet efter hensigten. 

Workshoppen kan afholdes i samarbejde med Pernille Ottesen, hvor vi kombinerer det med fortællingen om, hvordan rytteren påvirker hesten og hvor mange ryttere, der har problemer. 

Individuelle forløb

Jeg tilbyder individuelle forløb i samarbejde med din daglige underviser. 

Efter den indledende samtale, ser jeg dig ride og herefter undersøges og behandles både du og din hest. Forløbet kan strækkes over f.eks. 6 mdr. med løbende opfølgninger og hjemmeøvelser.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter jeg dig med mere information om muligheden for at afholde workshop eller et individuelt forløb. Skriv gerne i din besked, hvad du er interesseret i.

Kontakt mig

Hest

Hjælp din hest med at opnå fri bevægelighed i alle led og opnå bedre præstationer og holdbarhed uanset dit træningsniveau.

rytter

Vil du være en bedre rytter, som giver din hest de absolut bedste betingelser for at præstere? 

Hund

Om din hund hygger sig på sofaen eller en en højtydende arbejds- eller konkurrencehund, skal den ikke have ondt.

da_DKDA