Samarbejdspartnere

Samarbejds-partnere

Gode samarbejder skaber gode resultater

Jeg har altid arbejdet tværfagligt. I praksis betyder det, at jeg ved, jeg ikke kan alt alene – men hvis vi allierer os med kollegaer, der har specialiseret sig og arbejder sammen, kan vi nå langt. Jeg tror ikke at én person kan lave en god ekvipage, men derimod at vejen til succes er ved at rytteren samler et team omkring sig med underviser, dyrlæge, smed, sadelmager og behandler. 

Fysioterapeut Pernille Ottesen

Jeg har i 10 år haft et tæt samarbejde med menneske fysioterapeut Pernille Ottesen. Pernille er uddannet i 2004 fra fysioterapeut skolen i Århus og har siden taget et hav af kurser. Pernille er bl.a. den eneste fuldt certificerede Active Release (ART) behandler i Danmark. Pernille har specialiseret sig i træning af atleter på eliteplan og rytterens indvirkning på hesten. Hver rytter er forskellig og skal vurderes forskelligt. Ud fra undersøgelsen kan Pernille instruere dig i netop de individuelle øvelser der hjælper dig bedst så din tid på træning bruges optimalt. 

Ved dette samarbejde kommer vi hele vejen rundt om din hest og dig. I bliver begge behandlet på samme tid. Vi nulstiller jer begge to og giver jer redskaberne til at komme videre. 

Sadelmageriet Dannebrog

Sadlen er den største kontaktflade mellem dig og din hest. Den skal ligge så den støtter dig og så den ikke generer din hest. Nogle ryttere rider sadlen skæv, nogle heste er trænet skæve eller de er født med en skævhed. Sadler kan have en buet eller en lige bom. Nogle gange er det et puslespil at få det rigtige match og andre gange er det små justeringer der gør en stor forskel. 

Jeg henviser gerne til Sadelmageriet Dannebrog for her ved jeg at du får en faglig og kompetent vejledning. Carina er selv rytter og kan med en trykmåtte måle sig frem til de mindste tryk fra sadlen samt måle hvordan du trykker på hesten. Dette kan være en måde at få et billede af hvordan dit sæde påvirke trykket på din hest.

 Læs mere om Carina her: http://www.sadelmagerietdannebrog.dk/

Sammen er vi bedre

Derfor omgiver jeg mig altid med de dygtigste indenfor deres fag. Sammen skaber vi resultater for vores klienter.
da_DKDA